Despre companie

Mulți oameni cred că super eroii sunt personaje fictive din cărți de benzi desenate și filme. Iar noi știm că ei există cu adevărat, pentru că anume ei lucrează în compania noastră.

În sfera de servicii, cadrele decid totul. De aceea echipa noastră e prezentată de zeci de supra-oameni, fiecare din ei fiind profesionist de înalt rang în domeniul său.

Abordare complexă

Dacă doriți să creați site ce conține catalogul mărfurilor din 1C, va trebui să folosiți servicii a trei companii din domenii diferite: specialiști web, 1C programatori, administratori de sistem de server.

Dacă într-un moment vă veți ciocni cu probleme de funcționare a întregului sistem, nu veți ști exact la care din cele trei companii să vă adresați. Noi oferim un pachet care include toate serviciile menționate mai sus. Cum putem soluționa această problemă.

Posturi vacante

Suntem o echipă mare și prietenoasă, însă suntem mereu în dezvoltare și avem nevoie de specialiști talentați și oameni buni, care ar putea cu ușurință să se încadreze în echipa noastră. Lucrul în compania noastră – este ca și distracția cu extreme – înfricoșător, dar distractiv.