În ce mod automatizarea evidenței contabile poate ajuta întreprinderile din Republica Moldova să depășească perioada de criză?

 

 

Carantina și restricțiile introduse de autorități în activitatea agenților economici au avut un impact puternic asupra afacerilor. Mediul de afaceri se confruntă, în această perioadă, cu următoarele două probleme esențiale: trecerea forțată la regimul de muncă la distanță și păstrarea salariilor angajaților. Ambele probleme pot fi rezolvate datorită automatizării evidenței contabile a întreprinderii.

Sistemele automatizate de contabilitate permit o sistematizare a procesării marii majorități de operațiuni ale unei întreprinderi.  Configurațiile moderne, de care dispun sistemele de evidență contabilă pe baza 1C, sunt capabile să se adapteze perfect la tipul de activitate a întreprinderii, reducând la minimum munca unui contabil și a personalului administrativ.

 

Anume întreprinderile care au trecut deja la evidența contabilă automatizată s-au adaptat cel mai ușor la condițiile carantinei.

Iar motivele sunt următoarele:

·        În primul rând, reducerea substanțială a costurilor de întreținere a departamentului contabil în birou;

·        În al doilea rând, o companie ce dispune de evidența contabilă automatizată reușește să își organizeze mai ușor munca de la distanță. În anumite cazuri, pentru continuarea operațiilor, se poate evita munca zilnică a contabililor. Sistemele automatizate de evidență contabilă vor putea oferi asistența completă tranzacțiilor necesare: de la comandă până la etapa de livrare către client.

·        În al treilea rând, automatizarea evidenței contabile permite optimizarea muncii personalului. Acest lucru se datorează înlocuirii unui departament întreg de personal administrativ cu 1-2 persoane, precum și organizării corecte a activității personalului antrenate în procesul de producere și personalului tehnic. Performanța întreprinderii poate fi susținută de un număr minim de persoane. Iar acest lucru este foarte important nu numai pentru salarizare, dar și pentru siguranța angajaților într-o situației epidemiologică dificilă.

 

Sistemele moderne de automatizare a evidenței contabile – reprezintă mai mult decât un simplu software de contabilitate. Acestea constituie un instrument universal de management al întreprinderii.

Cu ajutorul acestor programe, puteți organiza și planifica în totalitate procesele de producere, activitatea departamentului comercial și interacțiunea cu clienții.

 

Plasați o solicitare pe site-ul nostru s-au luați legătura cu noi după numărul 022-857-157 pentru a primi o consultație gratuită privind posibilitățile implementării sistemelor automatizate de evidență contabilă de la specialiștii Meta-Sistem SRL.

 

Acord pentru utilizarea cookie-urilor
Utilizând acest site, sunteți de acord cu modul de utilizare a serviciilor Google cookie. Подробнее о политике конфиденциальности.
REFUZA